HR Consultancy & Interim

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling van uw HR-vacature of heeft u een complex HR-project? Staat u aan de vooravond van een reorganisatie of verandertraject en zoekt u support om dit te regisseren? Wilt u een efficiënte en professionele afdeling? Als ervaren HR professional bied ik een passende oplossing voor uw HR vraag.

We leven in een tijd waarin we snel moeten acteren. Niets blijft zoals het is. Als professional weet als ik geen ander dat dit impact heeft op vele aspecten in uw organisatie. Managers kampen met vraagstukken zoals: hoe houd ik mijn medewerkers betrokken? Hoe neem ik ze mee in deze en volgende veranderingen? Hoe zorg ik dat het (nieuwe) HR-beleid aansluit bij de business-doelstellingen? Ik help u met deze HR-thematieken. Door mijn brede ervaring (zowel nationaal als internationaal) ben ik inzetbaar bij grote organisaties maar ook bij het MKB.

Rollen die goed bij mij passen: HR Business Partner, HR Adviseur, HR Manager, Mobiliteits-manager, HR Transitie-manager,  HR Programma Manager, (Loopbaan)coach en Mediator.

Bekijk mijn volledig profiel op LinkedIn